Rubio Monocoat

Rubio Monocoat Nederland
Emrikweg 30
2031 BT Haarlem

T: +31 (0)23 551 7429
E: info@rubiomonoat.nl
W: www.rubiomonocoat.nl

Waarom Rubio Monocoat
Op zoek naar een houtbehandeling die jouw houten vloer of meubel kan beschermen en kleuren in één enkele laag? Dan is de Rubio Monocoat Oil Plus 2C dé oplossing voor jou!

 

Toepassingen
De Oil Plus 2C beschermt en kleurt vrijwel alle houtsoorten bij elke mogelijk toepassing: teakhouten meubelen, een eikenhout parket, een trap in Douglas hout of een MDF kast en vrijwel elke andere hardhout soort.

Technologie
Oil Plus 2C is een houtolie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in 1 enkele laag. Dankzij onze geavanceerde technologie van moleculaire binding is er geen overlapping mogelijk en is het uiterst eenvoudig in gebruik en onderhoud. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert een snelle droging en doorhardingen een superieure houtbescherming.  De functie van de Oil Plus 2C beperkt zich dus niet enkel tot een houtolie. Het is ook een kleurolie, meubelolie en parketolie. Geen oplosmiddelen, VOG – vrij en beschikbaar in 40 standaard kleuren.

Nieuws gerelateerd aan Rubio Monocoat

Rubio Monocoat

Een mooie houten vloer verdient de allerbeste bescherming

Een houten vloer is een investering voor het leven. Het is dan ook niet meer dan logisch dat het hout beschermd dient te worden. Rubio Monocoat biedt met Oil Plus 2c de meest duurzame en elegante oplossing om iedere houten vloer in goede staat te houden, zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan het natuurlijke uiterlijk van het hout.

Lees meer »

Volledig ecologische verduurzaming in één laag

"Het is geen verf maar een olie op basis van moleculaire binding", begint Henk Martens, office manager bij Rubio Monocoat, het gesprek. We spreken hem over Oil Plus 2c en Hybrid Wood Protector, voor respectievelijk binnen- en buitentoepassing.

Lees meer »

Creativiteit die u zelf bepaalt

We zien steeds vaker dat de moderne consument bij de keuzes voor het interieur terugkeert naar de natuur. Mensen willen onderdeel zijn van de wereldwijde gemeenschap...

Lees meer »
Rubio Monocoat Nederland

Eenlaagssysteem voor binnen en buiten

Architect@Work | Een optimale bescherming van hout voldoet aan diverse eisen. Aspecten als milieu, gebruiksvriendelijkheid en technische kenmerken zoals de moleculaire binding zijn een essentieel onderdeel van de juiste houtbeschermingsproducten.

Lees meer »