PaletteCAD Nederland

Stationstraat 278
6361 BH Nuth

T: +31(0)45 565 07 20
E: info@palettecad.nl
W: www.palettecad.nl

Ontwerpen – Presenteren – Produceren

Ervaring
PaletteCAD heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van 3-D ontwerpsoftware en in de laatste jaren uitgegroeid tot een sterke speler op het gebied van de houtechniek. Het merk is gevestigd in Duitsland en telt ondertussen al bijna 100 werknemers.

Voor elk bedrijf een passende oplossing
Door de modulaire opbouw van PaletteCAD is er een op maat gesneden oplossing voor ieder bedrijfstype in de interieurwereld. Of het gaat om keukens, badkamers, restaurants of complete kantoorverdiepingen; of dat het vooral gaat om ontwerpen, presenteren, of het aansturen van het hele productieproces. PaletteCAD heeft de oplossing.

Houttechniek
Met de houttechniek module van PaletteCAD kan een vakman zonder CAD studie toch al snel zijn maatwerk volledig digitaal uittekenen in de woning van de klant. Dit gebeurd door middel van handige instelmenu’s, u tekent dus zelf feitelijk niets.
Kenmerkend aan PaletteCAD is ook dat vrijwel alle objecten intelligent zijn. Wanneer er een eigen catalogus wordt bijgehouden met voltooide interieurs dan kunnen deze heel handig hergebruikt en aangepast worden als basis voor nieuwe projecten.
Wanneer gewenst kan het instellen van interieurwerk op een zeer gedetailleerd niveau waarbij iedere plaatbewerking, houtverbinder en speling in te stellen is.  Dit zorgt ervoor dat PaletteCAD alle nodige informatie heeft om een volledig CNC programma te laten werken, zonder dat er verdere aanpassingen in de CNC software aan de machine nodig zijn.
Ook het uitdraaien van stuklijsten, plaatoptimalisaties en maattekeningen is geen enkel probleem.
Bovendien onderhoudt PaletteCAD catalogi van de vooraanstaande leveranciers voor de Interieurbouwer. Denk hierbij onder andere aan; Blum, Grass, Häfele, Hettich, Würth, Siemens, Miele, Gaggenau. Zo heeft u alles tot uw beschikking binnen 1 totaaloplossing!

Vernieuwend
PaletteCAD Nederland levert niet alleen de software maar denkt ook echt met u mee! Zo heeft de eigenaar Tom Smeets de nieuwe FixChip plaatverbinder uitgevonden, een revolutionaire oplossing voor de professional met een nesting CNC machine!

Levering
PaletteCAD Nederland bedient heel Nederland en  Vlaamstalige België.

Nieuws gerelateerd aan PaletteCAD Nederland

FixChip

De verbinder van de toekomst

Er zijn diverse verbindsystemen in de markt verkrijgbaar. Passend. Minder goed passend. Vaak kosten ze veel tijd om op de juiste wijze te verwerken. En, zoals we allemaal weten, tijd is geld.

Lees meer »
PaletteCAD

Gestage groei als basis voor succes

Groot worden door bescheiden te blijven. De gestage groei die PaletteCAD Nederland in de afgelopen acht jaar heeft ondergaan, mag zeker als opvallend bestempeld worden. Het begon in 2010 toen eigenaar Tom Smeets met één medewerker het softwarepakket op de Nederlandse markt introduceerde.

Lees meer »

Iedereen heeft het recht succesvol te zijn

Veel ontwikkelingen gaan snel. Zeker op het gebied van automatisering. Wie niet bijblijft, loopt al snel achter de feiten aan. Daarom is het zo essentieel om HoutPro+ de laatste trends op diverse gebieden goed te bekijken en te ervaren.

Lees meer »
Virtual Reality

The Future is now

De toekomst weet ons telkens weer te verrassen. Wat weet u bijvoorbeeld van Virtual Reality? Iedereen kan er wel iets over vertellen, maar heeft u het ook werkelijk ervaren? Ervaren hoe het is om in een andere, nog niet bestaande, wereld rond te lopen. Al is het maar voor even.

Lees meer »
3D-bril screenshot

Dankzij virtual reality verkoopt de vakman sfeer

Software | Technologische ontwikkelingen gaan snel. Dat is niet eng. Integendeel. Wie op de juiste wijze gebruik maakt van moderne technieken heeft er vooral baat bij. Dat geldt ook voor de interieurbouwbranche. Is net iedereen gewend aan 3D ontwerpen en presenteren, dan staat de volgende ontwikkeling alweer voor de deur die daar op aansluit: virtual reality.

Lees meer »