Ostermann

Nicolaus Ottostraat 11-7
7442 DV Nijverdal
Nederland

Telefoon: +31 (0) 548 620 606
Fax: +31 (0) 548 620 696
E-Mail:verkoop.nl@ostermann.eu

bedrijfsprofiel-youtube

Der Kantenspezialist
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met bijna 300 medewerkers en dagelijks zo’n 3.000 bestellingen is Ostermann marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.

Nieuws gerelateerd aan Ostermann

Kantenbandspecialist

Veel meer dan een kantenbandspecialist

De wereld staat niet stil. De moderne consument wil meer, beter en sneller. Elk bedrijf dat daar niet op juiste wijze op inspeelt, loopt een enorme achterstand op ten opzichte van de concurrentie.

Lees meer »

REDOCOL Teclinex One For All

Onder de producttoevoeging „greenline“ vindt men bij Ostermann geselecteerde, bijzonder milieuvriendelijke producten van het populaire eigen merk REDOCOL.

Lees meer »

Highlights voor de donkere periode van het jaar

Verlichting aan meubels biedt vele creatieve mogelijkheden. Ostermann, de kantenspecialist, voert in zijn brede assortiment ook talrijke artikelen die de toepassing van licht bij de moderne interieurbouw en winkelinrichting mogelijk maken.

Lees meer »
REDOCOL

Het eigen merk van Ostermann

Het door Ostermann ontwikkelde eigen merk REDOCOL omvat inmiddels ruim 500 artikelen voor dagelijks gebruik in de professionele werkplaats, als beste getest in kwaliteit én prijs.

Lees meer »
Nieuwe brochure

Nieuwe Ostermann brochure „Lijmen en reinigingsmiddelen“

Met nog meer producten, nog meer tips, nog meer praktische hulp voor de keuze van het perfecte product. Op 52 pagina's van de nieuwe brochure staat de keuken-, meubel- en interieurbouwers de door Ostermann verzamelde vakkennis omtrent de belangrijke thema's LIJMEN en REINIGEN te wachten.

Lees meer »
Ostermann

Ostermann heeft de nieuwe oppervlakken trends

Met de opvallende en bijzonder hoogwaardige designoppervlakken van Sibu biedt Ostermann haar klanten waardevolle inspiratie voor de creatieve interieur, standbouw en winkelinrichting. Er is keuze uit meer dan 280 verschillende decoren in 9 verschillende productlijnen.

Lees meer »
Meubelrolluiken

Meubelrolluiken van Ostermann

Voor in de keuken, in een woonomgeving of op kantoor - Rolluiken vormen een belangrijk designelement in de moderne meubelbouw. Tegelijkertijd zorgen ze voor toegankelijkheid. Als rolluikenspecialist heeft Ostermann voor alle toepassingen de oplossing.

Lees meer »