Ostermann

Nicolaus Ottostraat 11-7
7442 DV Nijverdal
Nederland

Telefoon: +31 (0) 548 620 606
Fax: +31 (0) 548 620 696
E-Mail:verkoop.nl@ostermann.eu

bedrijfsprofiel-youtube

Der Kantenspezialist
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met bijna 300 medewerkers en dagelijks zo’n 3.000 bestellingen is Ostermann marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.

Nieuws gerelateerd aan Ostermann

Kanten vanaf 1 meter – Vandaag besteld – morgen geleverd

Meer dan 65 jaar staat de Ostermann Groep voor klantgerichte service en dienstverlening voor de keuken-, meubel- en interieurbouw. De snelle en betrouwbare levering van kantenband vanaf 1 meter en de beschikbaarheid van het grootste assortiment aan kanten in Europa zijn daarbij belangrijke services.

Lees meer »
Black is back

Ostermann heeft alles voor een zwart interieur

In wandbekleding, keukens en meubelair: de kleur zwart is in ons interieur teruggekeerd. Dankzij innovatieve verlichtingstechnologieën laten zwarte oppervlakken zich in de spotlights zetten. Het passende toebehoren voor het maken van intens donkere meubels vindt men bij Ostermann.

Lees meer »
Lamello Tenso P-10

Meubelverbinder Lamello Tenso P-10

Met de zelfspannende verbinder Lamello Tenso P-10 heeft Ostermann het uitgebreide assortiment aan verbindingstechniek weer verder uitgebreid. Het nieuwe lijmhulpmiddel is speciaal voor verstekverbindingen (45°) vanaf 15 mm of stompe verbindingen (90°) vanaf 12 mm plaatdikte ontwikkeld.

Lees meer »
Ostermann_PF_Spezialleim_auftragen kopiëren

Ostermann | De lijmspecialist

Ostermann levert het grootste kantenassortiment van Europa en staat in de branche als de kantenspecialist bekend. Om de klanten zo perfect mogelijk aan het plaatmateriaal aan te brengen, is goede vakkennis betreft lijmen gevraagd. Vakkennis, die de goed opgeleide medewerkers van Ostermann graag delen.

Lees meer »