Ostermann

Nicolaus Ottostraat 11-7
7442 DV Nijverdal
Nederland

Telefoon: +31 (0) 548 620 606
Fax: +31 (0) 548 620 696
E-Mail:verkoop.nl@ostermann.eu

bedrijfsprofiel-youtube

Der Kantenspezialist
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met bijna 300 medewerkers en dagelijks zo’n 3.000 bestellingen is Ostermann marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.

Nieuws gerelateerd aan Ostermann

Ostermann_PF_Spezialleim_auftragen kopiëren

Ostermann | De lijmspecialist

Ostermann levert het grootste kantenassortiment van Europa en staat in de branche als de kantenspecialist bekend. Om de klanten zo perfect mogelijk aan het plaatmateriaal aan te brengen, is goede vakkennis betreft lijmen gevraagd. Vakkennis, die de goed opgeleide medewerkers van Ostermann graag delen.

Lees meer »
Ostermann_PF_Cleaf_kl

Ostermann | Italiaans design in decoratief plaatmateriaal

Met een uitgebreide collectie decoratief plaatmateriaal in Italiaans design inspireert o.a. CLEAF architecten en ontwerpers over de gehele wereld. Ostermann heeft daarop het programma in ´Kant bij de Plaat´ wederom uitgebreid met kanten passend bij de decoren van het innovatieve Italiaanse merk.

Lees meer »
Ostermann_PF_dunkle Holztoene kopiëren

Ostermann | Donkere houtdecoren – voor een luxe uitstraling

Momenteel veroveren donkere houttinten een plek terug in ons interieur. Ze combineren een stijlvolle met een gemoedelijke uitstraling. Met de ABS kanten Madera, Barista of Santos levert Ostermann drie nieuwe donkere houtdecoren direct uit voorraad passend bij de gelijknamige platen van FunderMax.

Lees meer »
Metaaldecoren

Modern comfort door de combinatie van hout en metaal

Het combineren van materialen is trendy - momenteel is vooral de combinatie tussen echt hout en metaal erg populair. Terwijl hout zorgt voor een comfortabele uitstraling, geven metaalelementen het een moderne touch. Ostermann voert hierin een buitengewoon breed assortiment kantenband met natuurlijke hout- en metaaldecoren.

Lees meer »
Kantenbandspecialist

Veel meer dan een kantenbandspecialist

De wereld staat niet stil. De moderne consument wil meer, beter en sneller. Elk bedrijf dat daar niet op juiste wijze op inspeelt, loopt een enorme achterstand op ten opzichte van de concurrentie.

Lees meer »

REDOCOL Teclinex One For All

Onder de producttoevoeging „greenline“ vindt men bij Ostermann geselecteerde, bijzonder milieuvriendelijke producten van het populaire eigen merk REDOCOL.

Lees meer »

Highlights voor de donkere periode van het jaar

Verlichting aan meubels biedt vele creatieve mogelijkheden. Ostermann, de kantenspecialist, voert in zijn brede assortiment ook talrijke artikelen die de toepassing van licht bij de moderne interieurbouw en winkelinrichting mogelijk maken.

Lees meer »
REDOCOL

Het eigen merk van Ostermann

Het door Ostermann ontwikkelde eigen merk REDOCOL omvat inmiddels ruim 500 artikelen voor dagelijks gebruik in de professionele werkplaats, als beste getest in kwaliteit én prijs.

Lees meer »