Ostermann

Nicolaus Ottostraat 11-7
7442 DV Nijverdal
Nederland

Telefoon: +31 (0) 548 620 606
Fax: +31 (0) 548 620 696
E-Mail:verkoop.nl@ostermann.eu

bedrijfsprofiel-youtube

Der Kantenspezialist
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met bijna 300 medewerkers en dagelijks zo’n 3.000 bestellingen is Ostermann marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.

Nieuws gerelateerd aan Ostermann

Ostermann

Meubelgrepen en greeplijsten van Ostermann

De nieuwe Ostermann-catalogus "Grepencollectie" is zojuist verschenen. Met meer dan 170 pagina´s meubelgrepen, greeplijsten, knoppen en komgrepen, en talrijke ideeën en producten voor moderne garderobe-oplossingen.

Lees meer »
PrimeBoard

Passende kanten bij de Pfleiderer PrimeBoard platen

Met de nieuwe hoogwaardige PrimeBoard lakoppervlakken presenteert Pfleiderer een nieuwe gemelamineerde spaan- of MDF-plaat met hoogwaardige en innovatieve meerlaagse-lak bestaande uit een permanent elastische functionele laag en UV-uithardende acryllakken.

Lees meer »
Ostermann

Het gevoel is terug in de keuken van 2018

Trends zijn aan verandering onderhevig. Dat geldt ook voor de trends op het gebied van keukeninterieur. De keuken is van steeds groter belang in de woning. Het is niet alleen de plek om te koken of te eten; het is de plaats waar mensen leven. Hier ontvangen we bezoek en wordt tijdens gesprekken aan de befaamde keukentafel lief en leed gedeeld.

Lees meer »
ABS

ABS kant “Pied de Poules”

De nieuwe kanten werden door Ostermann speciaal voor het Pied de Poules oppervlak uit de kleurenwereld "Pink Houses" van de nieuwe Pfleiderer collectie in het assortiment opgenomen. Met dit oppervlak komt het traditionele geruite patroon uit de modewereld ook in onze interieurs. De nieuwe kant is in twee modieuze kleuren - grijs en roest verkrijgbaar.

Lees meer »

Nieuwe feiten – Nieuwe video

De Ostermann reiniger REDOCOL Teclinex One For All reduceert de hoeveelheid aan reinigers aanzienlijk; één middel voor handmatige reiniging én als sproeimiddel -op alle stations - in kantaanlijmmachines. De testresultaten van een onafhankelijk keuringsinstantie hebben de werking, verdaagbaarheid en veiligheid getest.

Lees meer »

Nieuw profiel – Ostermann service

Ostermann confectioneert complete schuifdeuren, naar individuele wensen geconfectioneerd, kant-en-klaar op maat. Naast de keuze uit verschillende greepprofielen omvat het programma ook losse elementen als dwarsprofielen, plafond-, bodemgeleiders en looprollen.

Lees meer »

Meubelelementen online configureren

Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer nu ook naar eigen wens meubel onderdelen uit het Ostermann assortiment snel zelf online configureren. Daarvoor zijn er de praktische online-configuratoren voor meubelfronten, houten lades en de Evoline multimediasystemen. Andere configuratoren zullen nog volgen.

Lees meer »

Door de stempel geïnspireerd: Stamp

Het decor van het nieuwe Ostermann kantenband "Stamp" is geïnspireerd op oude stempeltechnieken. Het resultaat is een metaalachtig glinsterend, monochroom en, afhankelijk van de lichtinval, zeer levendig kantenoppervlak. Ostermann levert de nieuwe kant nu al vanaf 1 meter in de kleuren zwart en wit.

Lees meer »
Meubelverlichting

Ostermann catalogus „Collectie verlichting“

Als partner van de keuken-, meubel- en interieurbouwers biedt Ostermann zijn klanten een omvangrijk assortiment aan meubelverlichting. Om in de diversiteit een overzicht te blijven houden is er vanaf nu de nieuwe Ostermann catalogus "Collectie verlichting".

Lees meer »