LMC Benelux NV

Toleindestraat 7/001
9080   BEERVELDE  (BE)

T: +32 (0)9 261 03 70
F: +32 (0)9 261 03 79

W: www.lmcstore.com

 

 


Aan uw zijde sinds 1925. Zowat 90 jaar geleden heeft Léon Masson zijn beslaghandel opgestart, exclusief voor de professionele meubelmaker. Vandaag is het familiaal bedrijf uitgegroeid tot een multinational met een sterk product-geörienteerde cultuur en uitmuntende service. 200 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om efficiënt de klanten kwaliteit, innovatie en kennis bij te brengen zodat zij zich ten volle kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. Als groothandel in functioneel beslag voor meubel, interieur en winkel verdeeld LMC meer dan 10000 producten, met een ongezien hoge uitleveringsgraad dankzij een zeer performant logistiek platform en uitgekiende organisatie. Dankzij onze partnerships met de grootste beslagmerken kunnen wij een assortiment samenstellen dat voldoet aan de hoogste verwachtingen qua kwaliteit, voor het meubel en interieur van vandaag én morgen.

Wij stellen de klant centraal met het doel hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Een betrouwbare en stabiele service garanderen is ons vak. De ontwikkelde diensten en oplossingen zijn beschikbaar voor elke vakman die eenvoud, kwaliteit en efficiëntie nastreeft.

Kerncijfers :
–          5 verkoopagentschappen
(3 in Frankrijk, 1 in België en 1 in Nederland)
–          15000m² state of the art logistiek
–          10000 artikelen in functioneel beslag
voor meubel, interieur en winkel
–          Levering binnen de 24/48u
met een uitleveringsgraad van 97%
–          1000 afgewerkte zendingen per dag
–          800m² aan opleidingsruimte en showroom

nieuwsbrief

Nieuws gerelateerd aan LMC Benelux NV

LMC Store

Nieuwe kledingstangen, consoles en haken

Voor de wandopstellingen, presenteert LMC een gamma producten met zwarte afwerking : kledingstangen, tabletdragers en haken. Ze voldoen aan alle behoeften qua vormen en afmetingen en passen in elke woonruimte of winkels met een elegante en eigentijdse inrichting.

Lees meer »
LMC

Grepen en knoppen voor meubels

Een uitgesproken en doordacht interieur in industriële look, zorgt het matte zwart voor een stijlvol accent en geeft het karakter aan sobere, strakke meubelen.

Lees meer »
Meubelverlichting

Innovaties in meubelverlichting

Vandaag de dag is LED niet meer weg te denken uit het meubel en interieur. Het lage verbruik, het gebruiksgemak en de comfort dragen bij aan het enorme succes van deze verlichtingstechnologie die menig designontwerpers de afgelopen jaren heeft geïnspireerd om oneindig veel variaties in zowat alle denkbare stijlen te realiseren.

Lees meer »
LMC Group

Quality furniture LED for DUMMIES

Vandaag is LED niet meer weg te denken uit het meubel en interieur. Het lage verbruik, het gebruiksgemak en comfort dragen bij tot het enorme succes van deze verlichtingstechnologie die menig designontwerpers de afgelopen jaren heeft geïnspireerd om oneindig veel variaties in zowat alle denkbare stijlen te realiseren.

Lees meer »
LMC

Een innovatief barmeubel voor de vakmensen van de toekomst

De brug slaan tussen zowel technische- als beroepsscholen en de praktijk. Dat is de doelstelling van RTC Oost-Vlaanderen. In samenwerking met beslagexpert LMC is een bouwpakket ontwikkeld voor een innovatief barmeubel, waarin de nieuwste meubeltechnieken werden geïntegreerd.

Lees meer »

We dare you!

Fantastisch, je bezoekt deze vakbeurs want je bent nieuwsgierig, je wilt weten wat er leeft en beweegt, je wilt bijleren en geïnspireerd worden. Jij bent een gepassioneerde vakman die meubelen tot leven brengt, er je ziel in legt om je klant iets unieks te leveren waar je trots op bent.

Lees meer »
Meubel- en interieurbeslag

Service 4.0 voor meubel- en interieurbeslag

Het bos door de bomen blijven zien… Dat is de uitdaging voor de ‘kleine lokale’ vakman die alleen of samen met enkele werknemers nog het échte maatwerk realiseert. Het orderboekje kan vandaag voldoende gevuld zijn, maar toch kan de vakman niet té ver vooruit kijken.

Lees meer »
LMC TV-meubel

LMC: “TV-meubel op maat?”

Moet u voor een veeleisende klant een TV-meubel op maat maken? Dan is dit is een must have oplossing waarmee u zich kan onderscheiden. Uw klant wil immers alle apparaten netjes uit het zicht wanneer ze TV kijken.

Lees meer »