IMS Werkendam BV

Beatrixhaven 25B
4251 NK te Werkendam
Tel.: +31(0)183-505229
Email: info@ims-werkendam.nl
Web: www.ims-werkendam.nl

KVK: 18082470
BTW: NL8156.49.538.B01


IMS Werkendam is één van de grootste meubelspuiterijen die Nederland te bieden heeft, en is al jarenlang gespecialiseerd in alle totaaloplossingen voor uw oppervlakte afwerking.

Als meubelspuiterij is IMS Werkendam gespecialiseerd in het spuiten van meubels, zoals kasten en keukens, maar ook in het spuiten van jachtmeubilair en interieur voor kantoorpanden en winkels.

Sinds 2009 is IMS Werkendam zichzelf nog specifieker gaan richten op spuitwerk in het luxe segment. Denk hierbij aan meubels voor jacht in- en exterieur wat doormiddel van vakmanschap op hoog ambachtelijk niveau wordt afgewerkt.

Ons productieproces is dermate efficiënt ingericht dat wij zowel de grote als de kleine projecten met het grootste gemak aankunnen. Zo verzorgen wij het spuiten van een enkel meubelstuk, maar ook projecten met een omvang van bijvoorbeeld 5000 meter spuitwerk.

 

IMS Werkendam profileert zichzelf als de ‘The Surface Professionals’en het is dan ook ons doel om U te kunnen helpen aan de meest gevarieerde oppervlakte afwerking.

Wij specialiseren onszelf mee met de populaire afwerkingen en trends van nu, zoals beton ciré en metal spray, maar ook voor behang, polyurea, en poedercoat kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw project?

Informeer naar de mogelijkheden bij ‘The Surface Professionals’ !

Nieuws gerelateerd aan IMS Werkendam BV

IMS Werkendam

‘Een hoogwaardige luxe afwerking is onze handtekening’

Het spuiten van materiaal blijft onverminderd populair. De reden om voor deze bewerking te kiezen heeft te maken met de luxe uitstraling. Steeds vaker kiezen zowel bedrijven als particulieren voor metaalcoating. Een optie die de eigenschappen van echt metaal bezit.

Lees meer »
Beton Ciré IMS werkendam

Nieuwe look in een handomdraai!

Een kleine aanpassing is vaak genoeg om de keuken, badkamer of andere ruimte een nieuwe uitstraling te geven.Voor veel gebruikte ruimten is het toepassen van sterke en duurzame materialen van groot belang.

Lees meer »