Häfele

Verkoop en advies: +31 (0)55-5384600
Helpdesk: +31 (0)55-5384688

Häfele heeft zich sinds de oprichting in de 20-er jaren van de vorige eeuw ontwikkeld tot een internationale onderneming met een marktleidende positie. Tegenwoordig dragen ruim 6.000 medewerkers bij aan het succes van de onderneming. Een groot deel van de omzet wordt in het buitenland gegenereerd. Eigen productontwikkeling en het Functionality-concept maken het mogelijk om de voorsprong op de concurrentie verder uit te bouwen.

Nieuws gerelateerd aan Häfele

Häfele nieuwe partner Inspirium

Woensdag 30 november j.l. vond de heropening van Inspirium – The Next Step in Hospitality – plaats. Tijdens een feestelijke bijeenkomst is het geheel vernieuwde Inspirium officieel geopend. Voorafgaand aan de openingshandeling werd er kort stilgestaan bij de ontwikkeling die Inspirium de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, tot waar het nu staat.

Lees meer »
Trade partnershop

Häfele opent derde trade partnershop

Met trots heeft Häfele Nederland samen met Duovorm in Veendam op 9 november jl. zijn derde trade partnershop geopend in Nederland. Wereldwijd zijn er nu 125 van deze partnershops.

Lees meer »

Beleven en ervaren van beslag tijdens HoutPro+

Diverse bedrijven die zich tijdens HoutPro+ presenteren zullen groots en divers uitpakken. Zij beschikken over een dusdanig uitgebreid assortiment dat één stand te weinig is om de bezoekers van alle fraais te laten genieten of om alles te tonen. Het is juist de beleving en het zelf ervaren die een meerwaarde zijn tijdens een vakbeurs als deze.

Lees meer »
Häfele HoutPro+

Häfele pakt uit op HoutPro+

Op de komende HoutPro+ pakt beslagleverancier Häfele uit met een groot aantal bestaande en nieuwe producten. Op de ruime stand van 200 m² is er veel aandacht voor de keuken en slim opbergen. Het Loox-ledverlichtingssysteem is ook uitgebreid aanwezig evenals de onlangs op de Interzum geïntroduceerde Ixconnect verbindingen.

Lees meer »
spreidverbinder

Häfele Ixconnect spreidverbinder SC 8/60

De gepatenteerde spreidverbinder SC 8/60 past in een standaard 8 mm boring. Via een 6 mm boring in het vlak kan de verbinder eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden. Een slim mechaniek zorgt ervoor dat de onderdelen bij het montage naar elkaar toegetrokken worden.

Lees meer »
spreiddeuvel

Häfele Ixconnect spreiddeuvel SC 8/25

De Interzum award winnende spreiddeuvel SC 8/25 is een nieuwe verbinder welke past in standaard 8 mm boringen zonder enige omstelling. De eendelige spreidverbinder wordt gereedschap loos geplaatst en wordt bij het samendrukken van de panelen automatisch gefixeerd.

Lees meer »
Smart Home

Häfele Connect: Controle via app

Smart Home is al een tijd in opkomst. Apparaten zijn verbonden in netwerken en kunnen geprogrammeerd worden, licht en functies kunnen worden bediend met de afstandsbediening. Nu is er een systeem van de beslagleverancier Häfele, dat ervoor zorgt dat verlichting en meubels via de app worden bestuurd.

Lees meer »
webshop Häfele

Uitgebreid informeren en begeleiden dankzij nieuwe webshop

Het belang van een aantrekkelijke website met een uitgebreid assortiment zal voor iedere ondernemer duidelijk zijn. Een goede webshop is namelijk 24/7 bereikbaar. Op elk moment en elke plek. Toch vergeten velen de waarde van een optimaal functionerende site en besteden ze te weinig aandacht aan vormgeving plus techniek.

Lees meer »