Häfele

Häfele Nederland BV 
Nagelpoelweg 30
7333 NZ  Apeldoorn
Nederland

T: +31 (0)55 / 538 46 00
E: info@hafele.nl
W: www.hafele.nl

bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-linkedin

Häfele Nederland BV is een 100% dochteronderneming van de Häfele-Group, een internationale onderneming op het gebied van meubelbeslag, bouwbeslag, verlichting en het elektronische sluitsysteem Dialock. Häfele Nederland BV richt zich op de Nederlandse markt en is gevestigd in Apeldoorn.

Naast onze eigen Häfele producten en concepten beschikken wij ook over een zeer breed assortiment van de meest gerenommeerde merken op het gebied van meubel- en bouwbeslag. Waardoor wij als totaalaanbieder het mogelijk maken om de voorsprong op de markt en de concurrentie verder uit te bouwen.

Häfele, met het hoofdkantoor in het Zuid-Duitse Nagold, is een van origine Duitse familie onderneming en heeft zich in de vorige eeuw door ontwikkeld tot een internationale onderneming met een markt leidende positie wereldwijd. Vandaag de dag staan we voor u klaar met meer dan 7.600 medewerkers in meer dan 150 landen, met 37 eigen dochtervestigingen en eigen productie in 5 fabrieken.

Häfele bedient met zijn gespecialiseerde verkoopteams de interieurbouw, de meubelindustrie, de bouw, de handel en de projectenmarkt. Met services en advies ondersteunen wij u lokaal en internationaal zoals u van een wereldspeler mag verwachten met onder andere online bestelgemak, 24 uurs- levering, project support en technische tekeningen en documentatie.

Nieuws gerelateerd aan Häfele

TD keuken&interieur

‘Je kunt oneindig gek blijven doen’

De keuze voor het juiste licht vereist vakkennis. Of zoals Mattheus van Diest, mede-eigenaar van TD keuken&interieur het stelt: “Wij hebben verstand van het maken van meubels. Daarom is een partner die ons goed informeert over het op juiste wijze toepassen van licht in die meubels zo essentieel.”

Lees meer »
BMK innovatieprijs

Häfele ontvangt BMK innovatieprijs

Voor de 12ekeer werden de BMK innovatieprijzen onder grote belangstelling uitgereikt op de LivingKitchen tijdens de IMM meubelbeurs in Keulen. BMK kent de felbegeerde trofeeën toe aan producten die zich de afgelopen twee jaar bijzonder indrukwekkend hebben bewezen in de vakhandel.

Lees meer »
Best Kitchen Creators Event

Best Kitchen Creators Event Häfele

Exclusiviteit, stijl en maatwerk zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in de huidige keuken. DecoLegno, Gaggenau en Häfele presenteerden 8 oktober j.l. tijdens de tweede editie van het ‘Best Kitchen Creators Event’ de meest recente innovaties in inspiratiehuis 20|20.

Lees meer »
Häfele

Meer woonplezier per vierkante meter

Prowood is nu een echt Benelux-trefpunt voor alle meubel- en interieurbouwers, designers, beslagleveranciers en alle aanverwante sectoren. De beurs vindt plaats van 21 tot 25 oktober 2018 plaats in Flanders Expo te Gent, België.

Lees meer »
Häfele

Nieuwe verbinders voor de meubelmarkt

De ontwikkelingen binnen de interieurbouw staan eigenlijk nooit stil. Telkens weer zijn er noviteiten die het werk voor de vakman en het comfort voor de gebruiker verbeteren. Tijdens de diverse vakbeurzen presenteren veel bedrijven met trots hun nieuwste ontwikkelingen.

Lees meer »
LED-verlichtingssysteem

Kwaliteit en gebruiksgemak bepalen succes LED-verlichtingssysteem

Vaak zijn het details die bepalend zijn voor de sfeer. En één van de meest sfeerbepalende elementen in ieder huis, winkel of werkplek is verlichting. Maar iedere situatie vraagt om het juiste maatwerk. Er zijn namelijk andere eisen aan de verlichting bij een winkeldisplay dan in een kledingkast.

Lees meer »

Häfele nieuwe partner Inspirium

Woensdag 30 november j.l. vond de heropening van Inspirium – The Next Step in Hospitality – plaats. Tijdens een feestelijke bijeenkomst is het geheel vernieuwde Inspirium officieel geopend. Voorafgaand aan de openingshandeling werd er kort stilgestaan bij de ontwikkeling die Inspirium de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, tot waar het nu staat.

Lees meer »
Trade partnershop

Häfele opent derde trade partnershop

Met trots heeft Häfele Nederland samen met Duovorm in Veendam op 9 november jl. zijn derde trade partnershop geopend in Nederland. Wereldwijd zijn er nu 125 van deze partnershops.

Lees meer »

Beleven en ervaren van beslag tijdens HoutPro+

Diverse bedrijven die zich tijdens HoutPro+ presenteren zullen groots en divers uitpakken. Zij beschikken over een dusdanig uitgebreid assortiment dat één stand te weinig is om de bezoekers van alle fraais te laten genieten of om alles te tonen. Het is juist de beleving en het zelf ervaren die een meerwaarde zijn tijdens een vakbeurs als deze.

Lees meer »
Häfele HoutPro+

Häfele pakt uit op HoutPro+

Op de komende HoutPro+ pakt beslagleverancier Häfele uit met een groot aantal bestaande en nieuwe producten. Op de ruime stand van 200 m² is er veel aandacht voor de keuken en slim opbergen. Het Loox-ledverlichtingssysteem is ook uitgebreid aanwezig evenals de onlangs op de Interzum geïntroduceerde Ixconnect verbindingen.

Lees meer »