GN Kantentechniek

Venloseweg 70F
5961 JD  Horst

T: 31(0)77-3968500
E:  info@kantentechniek.nl
W:  www.kantentechniek.nl


“Expert in kantenband, lijmen en deuvels”

Sinds 2013 zijn wij toeleverancier aan de hout- en plaatmaterialen verwerkende branche met als specialiteit oplossingen op gebied van kantenband, lijmen en deuvels.

Enkel aan zakelijke opdrachtgevers geven wij advies op maat en ondersteuning met een totaalpakket van kant- en klare of maatwerk producten. Technische kennis, een uitgebreid voorraadsysteem en de juiste logistieke oplossingen dragen zorg voor snelle en correcte betrouwbare dienstverlening aan een uitgebreide afnemersgroep.

Onze toeleveranciers resp. partnerbedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd waarbij de focus ligt op kwaliteitsbewaking, een perfecte service en een betrouwbare relatie op lange termijn.

Niet alleen worden producten geleverd. Meedenken met de klant, samen oplossingen zoeken, het aanbieden van technische ondersteuning en flexibele dienstverlening vormen de basis voor een goede langdurige samenwerking.

U bent verzekerd van een toeleverancier waarop u elke dag kunt rekenen. Vele afnemers hebben inmiddels hun weg naar ons weten te vinden en zijn actief in o.a. meubel- en interieurbouw, standbouw, retail inrichting, badkamer- en keukenbouw, scheepsbetimmering, aftimmerbedrijven, trappenbouw, beroepsopleidingen en andere toeleveranciers in de interieurbouwbranche.

Leveringsprogramma:

  • Kantenband: ABS, Fineerkanten, Melamine,
  • Lijmen: smeltlijmen hout- en constructielijmen, contactlijmen, laklijm, montagelijmen, parket- en vloerlijmen, houtvulmiddelen
  • Deuvels en stokken, gerild en glad (FSC®)
  • Verbindingsplaatjes, Lamello P-System, OVVO clips
  • Schuurmaterialen: schuurrollen, korte en lange schuurbanden, breedbanden, stroken, vellen, schijven
  • Antihecht- en Reinigingsmiddelen: voor manuele verwerking of voor kantenaanlijmmachines
  • Werkplaats benodigdheden: lijmpistolen, lijmdrukvaten, lijmflessen, lijmrollers
  • Kantenaanlijmmachines: nieuw en gebruikt

Nieuws gerelateerd aan GN Kantentechniek

Polyolefine smeltlijm

De bewuste keuze voor polyolefine smeltlijm

Ook in ons land is steeds meer belangstelling voor het toepassen van Polyolefine smeltlijm (PO) in kantenaanlijmmachines. Deze heeft diverse voordelen ten opzichte van conventionele EVA-hotmelts. Zo beschikt deze smeltlijm over een hogere warmteweerstand, een betere hechting en een goede koude flexibiliteit.

Lees meer »
GN Kantentechniek

HoutPro+ beurs door de ogen van een exposant

Dat de HoutPro+ beurs een succes was, is voor iedereen wel duidelijk. Hoe ervaart een exposant echter nu deze beursdagen? De aanloop er naar toe, de organisatie, de plek in de hal en de reacties van bezoekers.

Lees meer »
GN Kantentechniek

De weg naar de perfecte voeg

Hoe kun je de kwaliteit van het aanlijmen van kanten op kantenaanlijmmachines verbeteren? Zowel voor nieuwe als oudere machines. Een goede vraag, want om de gewenste kwaliteit te bereiken, moet de vakman nog diverse beren op de weg trotseren.

Lees meer »
GN Kantentechniek

Demodagen als inzet voor optimaal relatiecontact

Het gebeurt steeds vaker; bedrijven die ervoor kiezen om klanten en andere zakenrelaties in eigen omgeving te ontvangen. "Op een beurs hebben ze zoveel te kiezen. Bezoekers zijn dan maar relatief kort op onze stand”, zo klinkt een vaak gehoorde uitleg.

Lees meer »
OVVO, GN Kantentechniek

Traditioneel gereedschap overbodig

De keuze om op een beurs aanwezig te zijn, kent vele voordelen. Binnen een aantal dagen bereik je als ondernemer een veel groter klantenpotentieel dan op welke andere manier dan ook. Zeker als zelfstandige.

Lees meer »