Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen B.V.
Postbus 11
2760 AA Zevenhuizen
T          0180 – 63 09 54
E          projecten@dznet.nl

Op www.dekkerzevenhuizen.nl/nl/projecten vindt u het portfolio van de afdeling Projecten.

bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-youtube

 

Maatwerk en toepassingen
Bij het ontwerp van een kantoor kiest u voor materialen van goede kwaliteit. Afhankelijk van de wens van de gebruiker stelt u daarnaast ook eisen aan de duurzaamheid, vormbaarheid en akoestiek van het materiaal. Dekker Zevenhuizen B.V. kan u voor elk kantoor de gewenste inrichting leveren en heeft een uitgebreid assortiment van materialen dat het bewerkt tot kantooroplossingen op maat:

Materialen
Samen met u zoekt Dekker het materiaal uit dat het meest geschikt is voor úw toepassing. Elk materiaal heeft immers zijn eigen kenmerkende eigenschappen:

Vorm, dikte en lengte zijn altijd op maat, vrijwel alles is mogelijk, zelfs langere lengtematen. Ook in kleur en structuur zijn de mogelijkheden groot, en is de keuze volledig aan u.

Advies
Zo biedt Dekker een oplossing voor elke eis en iedere vraag. Dankzij zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kan het bedrijf u zo nodig adviseren over het materiaal en de toepassing.Dus loopt u aan tegen een ontwerp- of inrichtingsprobleem? Leg het voor aan Dekker Zevenhuizen, specialist op interieurgebied.

Neem gerust contact op
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Mail projecten@dznet.nl of bel 088 – 23 35 521 met de afdeling Projecten.
Kijk voor meer informatie ook op www.dekkerzevenhuizen.nl/projecten

Over Dekker Zevenhuizen
Al meer dan 86 jaar levert dit familiebedrijf producten van de hoogste kwaliteit. Dekker voldoet namelijk volledig aan de uitgebreide ISO-normen en is FSC-gecertificeerd. Bovendien is zijn fabriek een van de modernste en efficiëntste binnen de Europese bladenindustrie. Maatwerk van Dekker herkent u dan ook aan de perfecte afwerking.

Marktleider
Dekker staat niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit; het zet ook de trends. Als marktleider ontwikkelt Dekker voortdurend nieuwe producten die het interieur een heel eigen gezicht geven.

Nieuws gerelateerd aan Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen

Het interieur is op zoek naar rust en soberheid

Dé grote vraag in interieurland is elke keer weer: wat zijn de meest relevante trends van dit moment? En specifiek nu: wat zijn deze voor het jaar 2019? Enerzijds lastig om die te voorspellen, anderzijds is er toch ook een indicatie waar voor iedereen - binnen en buiten het vakgebied - ­de herkenning in zit.

Lees meer »
House4Kitchen

Verstilling en nostalgie

Verstilling en natuurlijke materialen. Nostalgie en retrokleuren. De keuken van 2019 kenmerkt zich door uitgesproken stijlen. Gebruik stoere materialen en warme kleuren! Dat is de boodschap in het house4kitchen, waar Dekker dé trends voor 2019 presenteert: Raw Rituals en New Classic.

Lees meer »
Lichtgewicht (schuif)deuren

Lichtgewicht (schuif)deuren

Bij Dekker Zevenhuizen kunt u verdiepingshoge (schuif)deuren van 38 mm Greenpanel precies op maat bestellen. Deze duurzame deuren zijn opvallend licht (ca. 27 kg per deur van 930 x 2800 mm, waar een deur van spaanplaat ca. 61 kg weegt), FSC®-gecertificeerd en recyclebaar. U kunt de deuren per stuk bestellen of in grotere aantallen.

Lees meer »

Selsiuz past bij mij

De Selsiuz is er voor iedereen. Niet alleen omdat de kokendwaterkraan betaalbaar is maar ook omdat de Selsiuz naast Chrome en Inox ook verkrijgbaar is in de kleuren Copper, Gold en Gun Metal.

Lees meer »
Strackk wandschapp

STRACKK in de keuken en de badkamer

Hoeveel flessen wijn of doucheschuim u er ook op zet, het Strackk-wandschap geeft geen krimp. Het designwandschap, dat ‘zwevend’ aan de muur wordt bevestigd, is vervaardigd van aluminium, waardoor het vrijwel onverwoestbaar is ‒ ongeacht de luchtvochtigheid in de ruimte.

Lees meer »
Keukenmengkraan

Exclusief bij Dekker: Hansgrohe-kranen en S-box-spoelbakken

De keukenmengkraan en de spoelbak moeten een esthetisch geheel vormen. Ook moeten ze het werk in de keuken zo makkelijk mogelijk maken. Hansgrohe heeft de keukenkraan en de spoelbak daarom op een nieuwe manier benaderd: als een eenheid. Het resultaat: een innovatief en veel comfortabeler bedieningsconcept.

Lees meer »
Selsiuz

Selsiuz kokendwaterkraan

De Selsiuz is er voor iedereen. Niet alleen omdat deze kokendwaterkraan betaalbaar is, maar ook ‒ en dat is uniek ‒ omdat de Selsiuz verkrijgbaar is in vijf eigentijdse kleuren.

Lees meer »
Fenix NTA

Fenix NTA Alloy Champaign

Stoer maar zijdezacht. Fenix NTA is een blad vol contrasten. Met zijn schitterende en stoere metaallook past het blad perfect bij de laatste trends, waarin metalen een belangrijke rol spelen. Die onvergelijkbare uitstraling, samen met de unieke eigenschappen van het materiaal, maken dat Fenix het ideale keukenblad is.

Lees meer »
TopCore

De spectaculaire structuur van TopCore

Stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen: TopCore® heeft tal van voordelen. Maar de werkelijke kracht van het materiaal zit in de decoratieve toplaag. Deze is nu nog natuurgetrouwer vanwege het spectaculaire oppervlak dat een diagonale structuur heeft.

Lees meer »