DecoLegno

Parklaan 35-37
1544 AK Zaandijk

T: +31 (0)75 616 50 64
E: info@decolegno.nl
Whttp://www.decolegno.nl

LinkedInFacebookInstagram


DECORATIEF PLAATMATERIAAL VAN HET ITALIAANSE MERK CLEAF

DecoLegno is exclusief leverancier van de collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Cleaf biedt een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- en meubelontwerp.

Plaatmateriaal met optische én voelbare structuren
Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om optische én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De matte optiek en het authentieke reliëf in de houtdecors creëren een bijzonder natuurlijke uitstraling. Maar er zijn ook decors met de uitstraling van marmer, beton, blauwstaal, bamboe, metaal, gevlochten leer en geweven stof.

HPL, Decor Spaanplaat en ABS Kantenband
Er is een passende oplossing in HPL, Decor Spaanplaat en bijpassend ABS Kantenband. In de Cleaf ConceptStore bij DecoLegno in Zaandijk kunt u de volledige collectie bekijken op grote panelen zodat u de beste indruk krijgt van de tekening en de kleur. Gratis A4 stalen vraagt u eenvoudig aan via www.decolegno.nl

Nieuws gerelateerd aan DecoLegno

Kasten

Zin in kasten

Met een maatwerk kast wordt de ruimte in ieder project of interieur optimaal benut. Of het nou gaat om een keukenkast, een wandkast, een open kast of dressoir. Het materiaal voor de fronten is direct van invloed op de totale uitstraling van het ontwerp en wordt daarom weloverwogen gekozen.

Lees meer »
Buffalo Brown

De luxe look van Leer

Met leer breng je dat ultieme gevoel van luxe in een project. Geïnspireerd door de wereld van haute couture en lederwaren willen we dat exclusieve karakter vertalen naar een interieur- of meubelontwerp.

Lees meer »
Pembroke

De keuken als blikvanger

In de hedendaagse interieurarchitectuur vormt de keuken steeds vaker het hart van het huis. Om de ruimte optimaal te benutten en materialen toe te passen die aansluiten bij de smaak, de gezinssituatie en functionele voorkeuren van de bewoners is een keuken-op-maat de oplossing.

Lees meer »
Maatwerk kasten

Maatwerk kasten met aandacht voor de buiten- én binnenkant

Met kasten op maat wordt een ruimte optimaal benut. In het interieurontwerp wordt het materiaal voor de fronten weloverwogen gekozen, omdat dit van directe invloed is op de totale uitstraling van het design. Maar ook het binnenwerk verdient aandacht. Daarmee wordt de exclusiviteit van maatwerk interieurs, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, onderstreept.

Lees meer »
DecoLegno

Gecoördineerde materialen voor interieurontwerp

Met het drie-producten-systeem van Cleaf biedt DecoLegno een gecoördineerd programma van materialen voor interieurontwerp en meubels op maat. Zowel verticale als horizontale toepassingen zijn mogelijk met HPL en Gemelamineerd Spaanplaat.

Lees meer »
DecoLegno

Mooi materialen moodboard

Een materialen moodboard is een vast onderdeel van een interieurontwerp. Het bij elkaar brengen van stalen voor afwerking, stoffering en meubelwerk geeft de opdrachtgever een goed beeld van de uiteindelijke sfeer en kan de besluitvorming bespoedigen.

Lees meer »
Ruimtelijk minimalisme

Ruimtelijk minimalisme

Het nieuwe minimalisme vindt zijn inspiratie in Japan. De hectische levensstijl van nu, met veel prikkels van buiten, vraagt om rust en minder spullen binnen. In boeken als ‘Vaarwel, spullen’ van de Japanse schrijver Fumio Sasaki, lezen we over hoe een minimalistische levensstijl niet alleen onze leefruimte en gedachtewereld vergroot, maar uiteindelijk ons leven verrijkt.

Lees meer »