DecoLegno

Parklaan 35-37
1544 AK Zaandijk

T:        +31 (0)75 616 50 64
F:       +31 (0)75 616 22 98
E:       info@decolegno.nl
W:      http://www.decolegno.nl


DecoLegno biedt u een uitgebreide collectie spraakmakend en inspirerend Decoratief Plaatmateriaal van het innoverende Italiaanse merk Cleaf. Omdat Cleaf met speciaal ontwikkelde hoogwaardige processen werkt, is iedere plaat die uit de pers komt een waar kunststuk. U heeft bovendien keuze uit een collectie van ruim 260 kleurvarianten, trendy structuren en unieke designs die ieder jaar wordt aangevuld met nieuwe trends en innovaties. Zo vindt u voor ieder project en voor iedere opdrachtgever altijd een passende oplossing in onze HPL of DecorSpaanplaat.

Cleaf ConceptStores – een warm welkom
Loop spontaan eens binnen, of maak een afspraak met uw vertegenwoordiger in een van onze Cleaf ConceptStores voor het bespreken van de collectie, het bekijken van de grote panelen of gewoon ter inspiratie.

Nieuws gerelateerd aan DecoLegno

Restaurant ‘t Oelnbret

In dit plaatmateriaal zit het gevoel van nostalgie verborgen

Restaurant ‘t Oelnbret in het Drentse dorp Dalen is gevestigd in een bijzondere locatie; een boerderij uit 1835, recht tegenover de kerk. Niet alleen door de bijna 200-jaar oude bouwstijl, maar ook door de klassieke naam heeft deze zaak de juiste uitstraling voor iedereen die houdt van een traditionele sfeer, warmte en gezelligheid.

Lees meer »
Stalenservice

Gratis DecoLegno stalenservice

In een interieurontwerp komen verschillende materialen bij elkaar. Wand-, vloer- en raamafwerking, meubels en accessoires worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Een goede bemonstering van het project geeft uw klant meer inzicht in de totale uitstraling van het ontwerp.

Lees meer »

DecoLegno MIX Factor

Op veel kantoren is een clean desk policy inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Ondanks dat we leven in een digitaal tijdperk is er nog steeds behoefte aan voldoende opbergruimte voor archieven, kantoorbenodigdheden en andere zaken.

Lees meer »

De perfecte match

DecoLegno by Cleaf lanceert zeven unieke HPL Synchroon texturen die, zowel in kleur als in structuur, identiek zijn aan de Decoratief Plaatmateriaal dessins Sherwood en Pembroke. Daarmee creëert u eenheid in exclusieve interieurs. Krasvast HPL is bij uitstek geschikt voor een toepassing in horizontale oppervlakken zoals tafels en werkbladen.

Lees meer »

Aandacht voor detail

Door het mixen van verschillende structuren uit de collectie Decoratief Plaatmateriaal van DecoLegno by Cleaf maakt u unieke objecten voor interieurs, kantoren of hotels. Wij noemen dit de MIX Factor. De ombouw van deze ladekast is uitgevoerd in decor UA49 Sherwood met een levendige houtstructuur.

Lees meer »

Herkent u hem nog, de tafel op de HoutPro+ Beurs?

Gemaakt van- Structuur Piombo – een mat oppervlak voor meubels en interieurontwerpen. De unieke ervaring en productietechnologie van Cleaf is erin geslaagd om geavanceerde eigenschappen over te brengen op Decoratief Plaatmateriaal.

Lees meer »

Wees niet bang dat het té wordt

In dit verzekeringskantoor heeft de ontwerper de verschillende varianten van DecoLegno by Cleaf prachtig samengevoegd. Veel varianten gaan prima samen en sommige zijn zelfs mooier in combinatie met elkaar! De ontwerper heeft een contrast gecreëerd met de mix van hout, leer en stof in combinatie met elkaar!

Lees meer »