DecoLegno

Parklaan 35-37
1544 AK Zaandijk

T:        +31 (0)75 616 50 64
F:       +31 (0)75 616 22 98
E:       info@decolegno.nl
W:      http://www.decolegno.nl


DecoLegno biedt u een uitgebreide collectie spraakmakend en inspirerend Decoratief Plaatmateriaal van het innoverende Italiaanse merk Cleaf. Omdat Cleaf met speciaal ontwikkelde hoogwaardige processen werkt, is iedere plaat die uit de pers komt een waar kunststuk. U heeft bovendien keuze uit een collectie van ruim 260 kleurvarianten, trendy structuren en unieke designs die ieder jaar wordt aangevuld met nieuwe trends en innovaties. Zo vindt u voor ieder project en voor iedere opdrachtgever altijd een passende oplossing in onze HPL of DecorSpaanplaat.

Cleaf ConceptStores – een warm welkom
Loop spontaan eens binnen, of maak een afspraak met uw vertegenwoordiger in een van onze Cleaf ConceptStores voor het bespreken van de collectie, het bekijken van de grote panelen of gewoon ter inspiratie.

Nieuws gerelateerd aan DecoLegno

Decoratief Plaatmateriaal

Het probleem van een goede akoestiek wordt nog te vaak onderschat

Het probleem van een slechte akoestiek krijgt nog steeds te weinig aandacht. Opvallend: we worden er allemaal regelmatig mee geconfronteerd. Door het gebruik van moderne materialen zoals beton, glas en staal, en de voorkeur voor een industrieel interieur is de akoestiek in veel ruimtes nog vaak slecht en storend.

Lees meer »
Decolegno

Nieuwe HPL Specials collectie

DecoLegno lanceert HPL Specials. Deze collectie omvat unieke en spraakmakende decors. Van synchroon hout tot textiel, van leisteen tot verbrand hout en van boomschors tot doorgestikt leer. De HPL Specials platen zijn kleurvast, flexibel en minder gevoelig voor krassen.

Lees meer »
Geluidsoverlast

Voorkom geluidsoverlast op de werkplek

Geluidsoverlast wordt een steeds groter wordende irritatie op de werkvloer. Door de tendens naar grote, open ruimtes en het gebruik van harde materialen als staal, beton en glas in de interieurarchitectuur gaan we vaak voorbij aan de menselijke aspect en of een ruimte prettig is om in te verblijven.

Lees meer »
Idea

Materialenmix in de keuken

Tijdens de beurs Eurocucina, die afgelopen april plaats vond in Milaan, werden de nieuwe keukentrends gepresenteerd. Opvallend was de toepassing van kleur en de combinatie van verschillende materialen in één ontwerp. Warme houtsoorten, subtiel glanzende metalen oppervlakken en natuursteen voeren de boventoon.

Lees meer »
Watertoren

Renovatie Watertoren met DecoLegno

Met haar hoogte van bijna 42 meter is de karakteristieke watertoren in Assendelft een iconisch gebouw in het Zaanse landschap. In 1885 ontworpen door architect D. De Leeuw, is dit de oudste bewaard gebleven watertoren in Noord Holland.

Lees meer »
Decoratief Plaatmateriaal

Maatwerk met Decoratief Plaatmateriaal

Het is een vorm van ultieme luxe en een droom van velen; de inloopkast. Deze extra ‘kamer’ is niet alleen een privé vertrek voor de garderobe maar heeft een andere beleving gekregen door de populaire televisieserie Sex and the City.

Lees meer »
Van Diessen Keukens

‘Met onze partners blijven we vernieuwen en verrassen’

We zijn in gesprek met Carolien Driessen, cliëntadviseur bij Van Diessen Keukens. Dit familiebedrijf uit Veldhoven is gespecialiseerd in maatwerk keukens. De sleutel tot het succes zit hem in een goede samenwerking met de juiste toeleveranciers, waardoor ze de consument kan blijven verrassen met nieuwe trends en ontwikkelingen.

Lees meer »
DecoLegno

Ontvangst in stijl

Het interieurontwerp voor een kantoor, openbare ruimte, evenementenlocatie, horecagelegenheid of zelfs een particuliere woning begint al bij de entree. Daar krijgen bezoekers een eerste indruk als het gaat om de sfeer en de gastvrijheid.

Lees meer »
DecoLegno

Ambachtelijk ontworpen en geproduceerd

Het ontwerpen van een bijzonder meubel of interieur is een specialistisch vak. Een creatief idee uitwerken naar een daadwerkelijk product of project vereist het nodige vakmanschap. Het is de intensieve samenwerking tussen ontwerper en bouwer die zorgt voor de kwaliteit waar de Nederlandse meubelindustrie om bekend staat.

Lees meer »