DecoLegno

Parklaan 35-37
1544 AK Zaandijk

T:        +31 (0)75 616 50 64
F:       +31 (0)75 616 22 98
E:       info@decolegno.nl
W:      http://www.decolegno.nl


DecoLegno biedt u een uitgebreide collectie spraakmakend en inspirerend Decoratief Plaatmateriaal van het innoverende Italiaanse merk Cleaf. Omdat Cleaf met speciaal ontwikkelde hoogwaardige processen werkt, is iedere plaat die uit de pers komt een waar kunststuk. U heeft bovendien keuze uit een collectie van ruim 260 kleurvarianten, trendy structuren en unieke designs die ieder jaar wordt aangevuld met nieuwe trends en innovaties. Zo vindt u voor ieder project en voor iedere opdrachtgever altijd een passende oplossing in onze HPL of DecorSpaanplaat.

Cleaf ConceptStores – een warm welkom
Loop spontaan eens binnen, of maak een afspraak met uw vertegenwoordiger in een van onze Cleaf ConceptStores voor het bespreken van de collectie, het bekijken van de grote panelen of gewoon ter inspiratie.

Nieuws gerelateerd aan DecoLegno

DecoLegno

Ontvangst in stijl

Het interieurontwerp voor een kantoor, openbare ruimte, evenementenlocatie, horecagelegenheid of zelfs een particuliere woning begint al bij de entree. Daar krijgen bezoekers een eerste indruk als het gaat om de sfeer en de gastvrijheid.

Lees meer »
DecoLegno

Ambachtelijk ontworpen en geproduceerd

Het ontwerpen van een bijzonder meubel of interieur is een specialistisch vak. Een creatief idee uitwerken naar een daadwerkelijk product of project vereist het nodige vakmanschap. Het is de intensieve samenwerking tussen ontwerper en bouwer die zorgt voor de kwaliteit waar de Nederlandse meubelindustrie om bekend staat.

Lees meer »
Veidec

Mens- en milieuvriendelijk reinigen

Een mooi meubel of interieurproject gemaakt, maar nog steeds vuil en lijmresten zichtbaar op het plaatmateriaal? DecoLegno helpt u graag met Veidec. Een assortiment reinigingsproducten dat, met de grootst mogelijke zorg voor mens en milieu, is ontwikkeld in Zweden.

Lees meer »
DecoLegno

‘Zij hebben een mooi, onderscheidend product’

Voor een interieurbouwer is het natuurlijk kinderspel om de eigen personeelskantine te renoveren. Je maakt bij het ontwerp en de inrichting gebruik van eigen kennis, ervaring en vaardigheid. Het wordt helemaal eenvoudig als je ook nog eens bijzonder content bent over de kwaliteit en uitstraling van het plaatmateriaal van één van je eigen toeleveranciers.

Lees meer »
Cleaf

Welke hout tekening heeft uw voorkeur?

De houtdecors uit de Cleaf collectie van DecoLegno hebben een natuurgetrouwe uitstraling. Dit komt door het gebruik van geavanceerde printtechnieken in combinatie met het juiste persblik. Hierdoor krijgt elke variant zijn authentieke uitstraling.

Lees meer »
Kantenband

Knap kantenband

Voor een fraaie en kwalitatieve afwerking van uw meubel of interieurproject heeft DecoLegno een uitgebreide collectie origineel Cleaf ABS kantenband in dezelfde structuur en kleur als het assortiment Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf. Met aandacht voor de details maakt u het verschil.

Lees meer »
Restaurant ‘t Oelnbret

In dit plaatmateriaal zit het gevoel van nostalgie verborgen

Restaurant ‘t Oelnbret in het Drentse dorp Dalen is gevestigd in een bijzondere locatie; een boerderij uit 1835, recht tegenover de kerk. Niet alleen door de bijna 200-jaar oude bouwstijl, maar ook door de klassieke naam heeft deze zaak de juiste uitstraling voor iedereen die houdt van een traditionele sfeer, warmte en gezelligheid.

Lees meer »
Stalenservice

Gratis DecoLegno stalenservice

In een interieurontwerp komen verschillende materialen bij elkaar. Wand-, vloer- en raamafwerking, meubels en accessoires worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Een goede bemonstering van het project geeft uw klant meer inzicht in de totale uitstraling van het ontwerp.

Lees meer »

DecoLegno MIX Factor

Op veel kantoren is een clean desk policy inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Ondanks dat we leven in een digitaal tijdperk is er nog steeds behoefte aan voldoende opbergruimte voor archieven, kantoorbenodigdheden en andere zaken.

Lees meer »