DecoLegno

Parklaan 35-37
1544 AK Zaandijk

T: +31 (0)75 616 50 64
E: info@decolegno.nl
Whttp://www.decolegno.nl

LinkedInFacebookInstagram


DECORATIEF PLAATMATERIAAL VAN HET ITALIAANSE MERK CLEAF

DecoLegno is exclusief leverancier van de collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Cleaf biedt een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- en meubelontwerp.

Plaatmateriaal met optische én voelbare structuren
Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om optische én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De matte optiek en het authentieke reliëf in de houtdecors creëren een bijzonder natuurlijke uitstraling. Maar er zijn ook decors met de uitstraling van marmer, beton, blauwstaal, bamboe, metaal, gevlochten leer en geweven stof.

HPL, Decor Spaanplaat en ABS Kantenband
Er is een passende oplossing in HPL, Decor Spaanplaat en bijpassend ABS Kantenband. In de Cleaf ConceptStore bij DecoLegno in Zaandijk kunt u de volledige collectie bekijken op grote panelen zodat u de beste indruk krijgt van de tekening en de kleur. Gratis A4 stalen vraagt u eenvoudig aan via www.decolegno.nl

Nieuws gerelateerd aan DecoLegno

Maatwerk kasten

Maatwerk kasten met aandacht voor de buiten- én binnenkant

Met kasten op maat wordt een ruimte optimaal benut. In het interieurontwerp wordt het materiaal voor de fronten weloverwogen gekozen, omdat dit van directe invloed is op de totale uitstraling van het design. Maar ook het binnenwerk verdient aandacht. Daarmee wordt de exclusiviteit van maatwerk interieurs, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, onderstreept.

Lees meer »
DecoLegno

Gecoördineerde materialen voor interieurontwerp

Met het drie-producten-systeem van Cleaf biedt DecoLegno een gecoördineerd programma van materialen voor interieurontwerp en meubels op maat. Zowel verticale als horizontale toepassingen zijn mogelijk met HPL en Gemelamineerd Spaanplaat.

Lees meer »
DecoLegno

Mooi materialen moodboard

Een materialen moodboard is een vast onderdeel van een interieurontwerp. Het bij elkaar brengen van stalen voor afwerking, stoffering en meubelwerk geeft de opdrachtgever een goed beeld van de uiteindelijke sfeer en kan de besluitvorming bespoedigen.

Lees meer »
Ruimtelijk minimalisme

Ruimtelijk minimalisme

Het nieuwe minimalisme vindt zijn inspiratie in Japan. De hectische levensstijl van nu, met veel prikkels van buiten, vraagt om rust en minder spullen binnen. In boeken als ‘Vaarwel, spullen’ van de Japanse schrijver Fumio Sasaki, lezen we over hoe een minimalistische levensstijl niet alleen onze leefruimte en gedachtewereld vergroot, maar uiteindelijk ons leven verrijkt.

Lees meer »
Decoratief Plaatmateriaal

Zie, voel en beleef

DecoLegno lanceert dit najaar een aantal unieke structuren Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Doordat gebruik gemaakt wordt van state-of-the-art print technieken in combinatie met geavanceerde perswalsen is de uitstraling van elke textuur levensecht en daarmee een verrijking voor ieder interieur- of meubelontwerp.

Lees meer »
Decoratief Plaatmateriaal

Wij houden van blauw

Blauw is en blijft een van de meest favoriete kleuren om toe te passen in een interieurontwerp. Is het een Hollands dingetje en associëren we het met de lucht en de zee? Of herinnert het ons aan de gouden eeuw en herkennen we de kleur in het werk van de oude meesters? Een ding is zeker, blauw voelt zich thuis in iedere stijl.

Lees meer »