CBM branchevereniging

Postbus 100
2100 AC Heemstede

T 023 515 88 00
F 023 531 55 38
info@cbm.nl

De CBM is de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie. In totaal vertegenwoordigt de CBM ruim 450 leden. De variëteit in de ledenkring is groot: interieurbouwers, woonmeubelfabrikanten en toeleveranciers van halffabricaten die een meubelgerelateerde bewerking verrichten zijn aangesloten. Maar ook groothandelsbedrijven in meubelen en fabrikanten van grafkisten, scheidingswanden, stellingen, deuren, systeemplafonds en schilderijlijsten kunnen zich aansluiten bij de CBM.

Al deze leden worden vertegenwoordigd in het bestuur. Het bestuur  telt tien leden waarvan drie ook zijn vertegenwoordigd in het dagelijks bestuur. Daarnaast kent de CBM drie andere besturen waarin deelgroeperingen zijn vertegenwoordigd en er is een bestuur dat zich bezighoudt met bedrijfskundige en technologische aangelegenheden.

Missie
Ondernemers die hun nek uitsteken, zelfbewust zijn en nieuwe wegen durven in te slaan: aan hen is de toekomst. De missie vormt de koers en het kompas voor de toekomst. Passie, trots en vakmanschap zijn daarbij de onmisbare hoofdingrediënten.

Koninklijke CBM, branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie behartigt als businesspartner de belangen van haar leden en zet zich actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken.

Nieuws gerelateerd aan CBM branchevereniging

De Pen | Katja Jonker

Een carrière beginnen als docent lichamelijke opvoeding om later een adviseursfunctie bij brancheorganisatie CBM te krijgen, lijkt niet direct logisch. Toch weet Katja Jonker in onze vaste rubriek De Pen deze stap toch goed te verklaren. Bovendien keert het contact met het onderwijs juist weer terug in haar huidige functie.

Lees meer »
training Marc Mulder, Koninklijke CBM

Flinke besparingen door opsporen van persluchtlekkages

In het voorjaar van 2016 gaf Marc Mulder van Koninklijke CBM bij 20 lidbedrijven de eendaagse training ‘Besparen op perslucht’. De cursus bleek een schot in de roos. Inmiddels is geconstateerd dat deze bedrijven in totaal voor € 42.000,- per jaar kunnen besparen.

Lees meer »
gehoorbescherming productielijn

Invullen van de RI&E makkelijker gemaakt

De Risico Inventarisatie en Evaluatie, RI&E, is sinds 1994 verplicht voor alle werkgevers in Nederland. Als er geen recente RI&E is, krijg je een forse boete. Uit onderzoek blijkt dat het niet meevalt om aan de verplichtingen van de RI&E te voldoen.

Lees meer »