Baars & Bloemhoff

Utrecht (verkoop + hoofdkantoor)
Laagraven 44
3439 LK Nieuwegein
T. 030-288 21 34
F. 030-289 65 71
E. utrecht@baars-bloemhoff.nl

Eindhoven (verkoop)
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
T. 040-298 43 00
F. 040-298 43 09
E. eindhoven@baars-bloemhoff.nl

Schiedam (verkoop)
Jan van Galenstraat 15
3115 JG Schiedam
T. 010-204 02 22
F. 010-204 02 26
E. schiedam@baars-bloemhoff.nl

Zaandam (verkoop)
Rijshoutweg 12
1505 HL Zaandam
T. 075-612 00 99
F. 075-616 47 19
E. zaandam@baars-bloemhoff.nl

Wij zijn een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest, introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. Ze groeiden, kregen een bredere klantenbasis en maakten naam in interieurbouwend Nederland. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf, namelijk De Stiho Groep.
Sindsdien is er onder die paraplu verder gebouwd aan het specialisme van Baars & Bloemhoff. Met een jonge club mensen van  gemiddeld 35 jaar, speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Wat drijft ons?
Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes.

Wat willen we?
We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

Kortom: wij helpen u graag uw mooiste interieurproject te realiseren!

Hoe doen we dat?
Onze interieurprofessionals adviseren u op één van onze 4 verkoopkantoren en onze accountmanagers komen graag bij u langs. Daarnaast stellen wij u graag onze Inspiratiecentra in Amsterdam en Schiedam ter beschikking, waar u meer dan 2000 wisselde decoren op minimaal A4 formaat kunt zien en voelen. Het logistieke team in Zaandam, verzorgt een efficiënte verpakking en verzending van de bestelde materialen.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Baars & Bloemhoff

John Faas

‘Deze situatie is confronterend; maar wij lopen er niet voor weg’

Wie het economische nieuws volgt, weet dat het bedrijfsleven in Nederland voor een aantal lastige uitdagingen staat. Zoals het personeelstekort. Dat dit alles ook leidt tot andere aanverwante uitdagingen, is inmiddels ook helder. Aan het woord is John Faas, Business Unit Manager bij groothandel Baars & Bloemhoff.

Lees meer »
Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards

Deze Award-uitreiking wordt een blijvertje…

Op dinsdag 23 oktober was het eindelijk zo ver… de uitreiking van de eerste Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards. Het was een van de hoogtepunten – misschien wel hét hoogtepunt! – van de Dutch Design Week, want over belangstelling had niemand iets te klagen.

Lees meer »
Spaarplan 2018

Iedereen kan zich weer inschrijven voor het Spaarplan 2018

Het Baars & Bloemhoff Spaarplan gaat weer van start! Deze is opgezet door Baars & Bloemhoff om de klanten weer eens extra te belonen voor de orders die zijn gegund. Bij elke 100 euro inkoop ontvangt het inkopende bedrijf één gratis spaarpunt en deze punten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor een leuk cadeau naar keuze.

Lees meer »
Broeinest ADAM

Broeinest ADAM feestelijk geopend in mei

Na een feestelijke opening is het dan eindelijk zover: Broeinest ADAM heeft officieel haar deuren geopend. Geïnteresseerden kunnen terecht op een prachtige bruisende plek aan de oevers van ’t IJ in Amsterdam Noord.

Lees meer »
Broeinest

Nieuwe collectie groots gepresenteerd in Broeinest

De collectie van Duropal en Thermopal is geheel vernieuwd en vanaf maart dit jaar beschikbaar. De nieuwe collectie is op basis van diverse thema’s samengesteld en biedt naast nieuwe decoren, waaronder veel nieuwe unikleuren die aansluiten op de huidige interieurtrends, ook twee nieuwe structuren.

Lees meer »
Broeinest

Broeinest krijgt een zusje in Rotterdam!

Na een succesvolle introductie van het Broeinest concept in Eindhoven opent Baars & Bloemhoff binnenkort een tweede locatie in het Zomerhofkwartier in Rotterdam. De laatste hand wordt gelegd aan de inrichting zodat halverwege februari de deuren van Broeinest Rotterdam geopend kunnen worden. Eerder opende Baars & Bloemhoff al een soortgelijke locatie in Eindhoven.

Lees meer »