BAU 2019: G-FITTINGS presenteert een innovatief luifelsysteem

BAU, die van 14 tot en met 19 januari 2019 plaatsvindt in München, is s‘werelds toonaangevende vakbeurs voor architectuur, materialen en systemen.

 

G-FITTINGS, leverancier van innovatieve armatuur systemen, zal ook aanwezig zijn op de vakbeurs. Bezoekers kunnen zich nu al verheugen op vele gloednieuwe productoplossingen, waaronder elegante aluminium kozijnen, armaturen in antraciet design en een uitgekiend luifelsysteem met optionele LED-verlichting.

 BAU

Kozijnen moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook duurzaam. Met zijn assortiment kozijnsystemen in tijdloze RVS look combineert G-FITTINGS deze twee functies perfect. Op de stand van G-FITTINGS vinden vakbezoekers verschillende nieuwe producten uit het uitgebreide assortiment.  Gloednieuw is de Black-Line. Dit zijn armaturen in een antraciet design van hoge kwaliteit.

Luifelsysteem met optionele LED-verlichting
Ongetwijfeld zal het nieuwe luifelsysteem 2051/2052 de Top-Highlight op de G-FITTINGS-stand zijn. In tegenstelling tot traditionele luifels vereist dit innovatieve systeem geen glas uitsparingen. Het maakt ook indruk met zijn minimalistische ontwerp met een gelijktijdig hoog draagvermogen van 1,5 kN/m2. Het luifelsysteem is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes (1.750 mm, 2.500 mm en 5.000 mm) en in twee glasdiktes (17,52 mm en 21,52 mm) en kan optioneel worden uitgerust met sfeervolle LED-verlichting.

BAU

Persoonlijke beursdatum afspreken
Op de BAU 2019 is G-FITTINGS te vinden in hal B4, stand 40. Maak van de gelegenheid gebruik om vooraf een persoonlijke afspraak te maken met onze productexperts. Stuur ons gewoon een e-mail naar: sales@g-fittings.com of bel ons op: +49 (0) 2822 962-0. Graag geven wij u een gratis beursticket. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in München.